Meillä alkaa kevätloma!

Sports Color Day, oman tanssikoulun edustus päällä. Arvatkaa sainko kuulla sukunimestäni tää paita päällä?

Jihaa! Tätä on odoteltu. Kymmenen viikon rupeama eli meidän Term 3 tuli päätökseen tänään. Kahden viikon loma odottaa edessä päin. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea suunniteltua ja suunnittelematonta nämä kaksi viikkoa tuovat tullessaan.

Cafe Miassa ihanalla salaatilla! Host-maman kahvila on vaan 

Tänne kuuluu oikein hyvää. Ei sinäänsä mitään erikoista, joka on toisaalta ihan kiva. Paljon on tullut kavereita nähtyä, vietettyä aikaa koulujuttujen kimpussa ja nauttien upeista keleistä! Tanssit sujuu todella hyvin ja samoin salireenit. Jos jotain mulla on ikävä niin ehkä sitä opettamista ja koregrafioimista... Ne kun ovat niin lähellä sydäntä, varsinkin jälkimmäinen.

Hyvät oli eväät ennen tanssitreenejä!

Ens jaksossa meillä on liikunnassa tutkimusprojekti, jossa tavoitteena on opettaa itselleen joku taito. Meikäläinen päätti että noniin, perhonenhan se sitten on... Eli kärrynpyörä ilman käsiä toivottavasti paremmin hallussa kun Term 4 loppuu.

Me ollaan opiskeltu nämä 10 viikkoa samalla lukujärjestyksellä samoja aineita. Vielä kuusi viikkoa tämän kahden viikon loman jälkeen tiedossa samaa lukkaria. Vähän käy ehkä puuduttavaksi kun on tottunut että vuoden aikana on kuusi eri lukujärjestystä ja kuusi kertaa eri aineet. Täällä se on tosiaan kaksi.

Joka ilta saadaan nauttia upeista auringonlaskuista... Miten voi olla mahdollista?!

Oon tehnyt valinnat jo ens vuotta varten. Liikunta, puutyöt, historia ja luova taide odottaa ensi vuonna. Päätin valita ihan erilaisia aineita ensi vuotta varten, liikuntaa lukuun ottamatta. Tykkään ite todella paljon siitä, että liikassa oikeasti opiskellaankin vähän lajin tekniikkaa ja sääntöjä syvemmin ja tehdään tällaisia tutkimusprojekteja.


Mä niin toivon että lomalla on hyvät kelit! Vähän meinas jo kuolema korjata tossa keksiviikkona kun lämpömittari näytti parhaimmillaan 27 astetta. Miten mä tuun selviään tästä kesästä? En halua tietää, mutta toistaiseksi TYKKÄÄN.

Juhlittiin viime viikonloppuna ihanan Ninan, meidän rakkaan japanilaisen vaihtarin synttäreitä. Järkättiin yllätysdinneri ja hyvin onnistuikin. Ihan mahtavaa.

Tässä on alle puolet meidän Assemblystä.

Vaikka mitä hauskaa siis tänne! Päässy vähän host-isän motskarin kyytiin ja ollu koko koulun kokouksessa (kyllä, 1300 ihmistä samassa tilassa). Tän loman aikana tulee varmaan raksittua vaikka mitä kivaa taas "miksi rakastan olla Ausseissa" -listasta!

❤ Janette

Ei kommentteja:

© Janette Back, bannerin kuva: Pixabay. Sisällön tarjoaa Blogger.