Miksi et kirjoita Janette?



Niinpä. Tätä on muutama kysynyt. Miksi et kirjoita Janette? Hyvä kysymys onkin johon annan tänään vastauksen. Nyt on itsellä rankka vaihe menossa. Paljon härdelliä sisältyy toukokuuhun... Liikaa, että kerkeäisin kirjoittamaan blogia.

Ensiviikolla näytökset ja ensimmäiset kisat, kolmen viikon päästä kolkuttelevat SM:it. Pitää suunnitella kesätunnit. Tanssiin tahdon panostaa ja antaa kaikkeni, ennen sen suomalaisen, totutun opetuksen jättämistä taakseni. Kouluun tahdon panostaa, englannin kurssiin etenkin. Hyvä viimeistely on välttämätön tulevan vuoteni kannalta.

Ennen kaikkea. Kamppailen henkisten asioiden kanssa. Käyn läpi paljon asioita, jotka liittyvät vaihtoon. Olen todella herkällä päällä ja kyynelkanavat auki jatkuvasti. Siskon laulu herkistää, läheisten näkeminen onnellisena herkistää, omat fiilikset herkistää... *Huokaus*. Vaihto tulee välillä jo uniin. Vielä(kään) ei ole perhettä, mutta luotan että kaikki järjestyy. Tämä vaihe on normaali ja kuuluu asiaan.
Palaan blogin pariin kun hyvältä tuntuu. Todennäköisesti kesäkuusta, tai jo jos aikaisemmin koen tarvetta kirjoittaa, niin päivitystä tulee sen mukaan. You have to remember the balance. Priorisoida mikä on elämässä tärkeintä ja juuri nyt se on oma aika ja perhe.

Kiitos ja palaamisiin, oikein hyvää ja aurinkoista toukokuuta kaikille ihanille!
Janette

Ei kommentteja:

© Janette Back, bannerin kuva: Pixabay. Sisällön tarjoaa Blogger.