48: Rumba rauhoittuu

Nyt. Nyt on se aika kun kaikki hullunmyllyt alkavat olla ohi. Loma alkaa yhdeksän päivän päästä, luojan kiitos! Niin paljon odotettu loma, joka on täynnä ihania asioita.

Tahdon nyt antaa kunnon updaten siitä, mitä on tapahtunut. Vieläkään ei ole perhettä. Ei myöskään siis tietoa siitä minne päin tai mihin kouluun. YFU järjesti viikonloppuvalmennuksen vaihto-oppilaille. Itse en tosiaan ollut siellä viikonloppuna mukana, sillä SM-kisat pitivät kiireisinä. Oli huikeat kisat! Koskaan en ole päässyt Performing Arts SM-kisoissa finaaliin ja nyt mentiin heittämällä. Ihan uskomatonta. Kiitollinen siitä että se tapahtui tällä koreografialla ja tämän ryhmän kanssa!

Viisumihaku on aluillaan. Noin viikko sitten tuli infopaketti. Lista näyttää työmaalta, mutta Australiaan pitäisi olla suhteellisen helppo saada viisumi. Teen tästä aiheesta vielä oman postauksen myöhemmin!

Lähtö alkaa konkretisoitua yhä enemmän. Olen jo joutunut sanomaan hyvästejä vuodeksi muutamille ihmisille. Tanssiporukan kanssa vietetään kauden päättäjäispiknik ensi viikon torstaina. Ja ensiviikolla loppuu koulu. Se on hei hei omat luokkalaiset. Heidät on lakitettu kun tulen takaisin. Hullua, mutta totta.

Rumban rauhoittuessa riittää aikaa myös blogille niin paljon enemmän, joten ensi postaukseen siis!
Janette

Ei kommentteja:

© Janette Back, bannerin kuva: Pixabay. Sisällön tarjoaa Blogger.