Kiirettä pitää, päiviä tasan 98


Nyt on taas menty tukka putkella muutama viikko. Koulu työllistää koeviikolla, tanssin saralla on viimeiset lomat lusittu ja ensimmäiset kisat ovat sunnuntaina. Kevätnäytökset lähenevät ja kuumotusta riittää vaatteissa, miksauksissa, kuin opetuksissakin. Ja sitten vielä päälle matkajännitystä niin eiköhän tästä komposta ihan hyvä tule!

Pääsiäisen sain onneksi itse levätä Tahkon ihanissa maisemissa. Oli todella mahtavaa päästä laskettelemaan, taisi olla nyt viimeinen kerta puoleentoista vuoteen. Hieman haikea fiilis jäi, pääsin nimittäin juuri lautailun makuun Tahkolla ja vielä vähän sormet syyhyäisi mäkeen. Mitenköhän selviän ilman rakastamaani lunta sellaiset 17 kuukautta?




Minulle on annettu alustava lähtöpäivä: 12. heinäkuuta. Tämä tarkoittaa tasan 98 päivää lähtöön, jos viisumihakemuksen ja perheiden löytämiset sujuvat ongelmitta. Perheestäkin olen saanut vähän aikataulua, milloin viimeistään pitäisi tietää host-perhe. Noin kesäkuun alussa pitäisi tulla tietoa, sillä sitten pitää viimeistään viisumeita hakea. 



Pitkä aika hurahti blogin kirjoittamisesta kaikessa hosumisessa. Toisaalta olen ylpeä itsestäni, että tämä oli ensimmäinen hieman pidempi tauko. Toivottavasti teidänkin huhtikuunne on saanut hyvän lähdön. Ei siihen kesälomaankaan ole enää kuin 58 päivää!

Janette

Ei kommentteja:

© Janette Back, bannerin kuva: Pixabay. Sisällön tarjoaa Blogger.