Tämän vuoden kohokohtia

Vuosi täynnä touhua ja tohinaa. Miten itse tiivistäisin oman 2017 vuoteni: se otti ja antoi. Tässä postauksessa jaan minun vuottani lähinnä kuvien muodossa ilman sen suurempia selityksiä. Nämä asiat merkitsivät minulle jotakin vuonna 2017.

Lähdetään selaamaan kuvagalleriaani tämän vuoden tammikuusta aina tähän päivään. On nautittu lenkeistä, pikkupakkasista, upeista maisemista ja Hugo-koiran seurasta.


Rakas harrastus oli tänä vuonna lähempänä sydäntä kuin koskaan. Alkuvuosi treenattiin SM-kisoja varten, ja kausi 2016-17 huipentui niihin ja 8. sijoitukseen! Ensimmäiset hiphop SM-kisat tuli myös käytyä tanssimassa vogue muodostelmalla hieman erilaisissa tällingeissä ja tanssityyleissä. Niissä kisoissa saavutettiin huikea 4. sija! Syksyllä tanssista tuli minulle myös työ ja olen saanut jälleen oppia niin paljon uutta.


Matkustaakin olen saanut! Matkailu on niin suuri rakkauden kohteeni, ettei se näe rajoja. Kummitätini vei minut Itävaltaan, Wieniin ja me teimme myös automatkan Bratislavaan. Tuo reissu oli kyllä huippujen huippu ja jäänyt erittäin hyvin mieleeni!


Vuoden myötä olen myös tehnyt asioita, muun muassa mallin töiden saralla, joita en olisi koskaan kuvitellut taas tekeväni. Kaksi muotinäytöstä, Gaala Lasten Hyväksi ja Tampereen Kädentaitomessut. Messut olivatkin vähän tiiviimpi rykelmä, mutta aivan oma kokemuksensa jälleen. Kuvauksiakin on t
ullut tehtyä ja ihan hupsultahan se tuntuu, nähdä itsensä läpi kameran.

Kuva: Harri Hinkka
Kuvat: Laura Iikkanen


Tuli hankittua skootterikortti ja käytyä vähän festareilla kuuntelemassa Ellie Gouldingia. Juhlittua rippijuhlia, häitä ja kesän hienoja kelejä. Kokeiltua vesihiihtoa ja käytyä taas ihanilla Savonlinnan oopperajuhlilla. Tämän vuoden kesä oli niin hienoa aikaa.


Syksy meni ohi todella nopeasti ja paljon tapahtuikin. Tuli perustettua blogi ja uutisia tuntui tulvivan joka nurkan takaa. Nämä uutiset tuntuivat pääosin negatiivisilta ja huonoilta ja tämä syksy oli sen vuoksi henkisesti raskas ja täynnä oppitunteja. Valonpilkahduksia toivat jälleen tanssi ja aivan ihanat ihmiset, joita minulla oli läpi vuoden tukiverkostona. 

Syksyyn mahtui myös muutto, soolojen SM-kisat, muutamat muutkin ja erittäin menestyksekkäät tanssikisat, Suomen 100-vuotissyntymäpäivä, joulu ja nyt uusi vuosi. 

Kuva: Petri Kekkonen


Viimeisenä tietenkin asia joka tulee varmasti määrittelemään lähes koko ensivuoteni. Hyväksyminen vaihto-oppilasohjelmaan 2018-19. Ensi vuodesta on varmasti tulossa hieno, erilainen ja muistettava omine taisteluineen. Tästä vuodesta jäi opit käteen ja niitä lähdetään käyttämään.

Muistakaa kaikki että kaikesta selvitään. Jos on lähellä rakastavat ihmiset, katto pään päällä, ruokaa mitä suuhun panna ja juttuja joita rakastaa, ei loppuen lopuksi ole mitään hätää. 

Hyvää vuoden viimeistä päivää ja uuttavuotta 2018! Olkoon se paras vuosi ikinä meille jokaiselle!

Janette

Ei kommentteja:

© Janette Back, bannerin kuva: Pixabay. Sisällön tarjoaa Blogger.