Gaala Lasten Hyväksi 2017


Gaala Lasten Hyväksi - 20.10.2017. Se on nyt takana päin. Sain kunnian osallistua toisen kerran keräämään rahaa hyvän asian puolesta, enkä voisi olla kiitollisempi. Oltaisiin saatu taas lisää tavaraa kiitollisuus -listaan.

Gaala Lasten Hyväksi on mallitoimisto Promodelin, samaisen toimiston jolla itse olen listoilla, hyväntekeväisyystapahtuma. Gaalan avulla kerätään varoja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle. Tämän yhdistyksen kautta raha ohjataan Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosasto 6:lle, jolla hoidetaan alle 16-vuotiaita veritauteja ja syöpää sairastavia lapsia. Tänä vuonna rikoimme yhdessä 100 000 euron rajan, eli kyseessä voisi sanoa olleen jopa juhlavuosi.


Totesin itse työnantajalleni että gaalan upealle järjestäjälle, Jenni Aholalle jossakin vaiheessa yksitoistatuntista päiväämme, että ihmettelen kyllä yhä, mitä teen täällä. Gaalan kovaa kastia voitte lukaista tuosta alta. Vähemmästäkin ehkä voisi tuntea olevansa väärässä paikassa. Ja silti tein samaa työtä, mitä kaikki muutkin mallit.


Mallin puuhien aloittaminen lähti omasta halusta kokeilla jotain uutta. Tuli itse järjestettyä kansiokuvaukset ja haastattelut. Nyt jo toinen vuosi niin kutsutusti mallina on jo kohta takana päin. Ja mitä juttuja onkaan saanut tehdä! Vaikka vuodeksi ainakin työkeikat loppuvat, niin ehdottomasti pitää käydä Ausseissa ottamassa muutama kuva omaan kansioon ja hyödyntää upeita miljöitä. Muistakaa ihmiset lähteä jahtaamaan unelmianne ja kokeilemaan uutta, vaikka se olisi aivan villiä, hullua ja jopa mahdotonta. Kannattaa.


Mun puuhat syyslomalla olivat siis tällaisia! Toivottavasti kaikki nautitte lomailusta yhtä paljon kuin minä.

Janette

2 kommenttia:

  1. Upea gaala hyvän asian puolesta ja mahtavaa, että oot jahtaamassa omia unelmiasi mallin puuhissa! Oot myös todella kaunis, sovit lavalle kuin olisit sinne syntynyt ♥

    Ps. Mun on pakko huomauttaa tuosta otsikosta kun pisti silmääni, että sinne on sattunut pieni kirjoitusvirhe. Kaikella hyvällä tämä siis, että saat sen korjattua - näitähän sattuu kaikille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, niin suuri kiitos ihanasta kommentistasi!!! ❤️ Ja hei kiitos kun huomautit, itse en ole ollenkaan asiaa tajunnut :D Pitää korjata kun olen taas seuraavan kerran tietokoneen ääressä! Kiitos myös tästäkin :)

      Poista

© Janette Back, bannerin kuva: Pixabay. Sisällön tarjoaa Blogger.