300: Syksyn uusia tuulia


Syksy on tuonut mukanaan niin paljon ihania asioita, ruskan, neuleet ja kauniit auringonlaskut. Se on myƶs tuonut stressiƤ kuten koulun hurjan hurinan takaisin ja ennen kaikkea: tulevan vaihto-oppilaan pƤƤssƤ raksuttaa vahvasti fiilikset vaihtovuodesta.
Kuten huomaatte, kirjoitan nyt vain suomeksi. PitkƤn pohdinnan jƤlkeen tulin tƤhƤn tulokseen, koska haluan bloggaamiseni olevan vapaata ja huoletonta.Vaikka koen englannin suht' helppona kielenƤ, on siinƤ aina omat haasteensa, halu kirjoittaa hyvin, oikein ja tasokkaasti.
TiedƤn ettƤ tƤmƤ uutinen ei vƤlttƤmƤttƤ kaikkia ilahduta, moni on sanonut, ettƤ lukee blogiani juurikin englanniksi, mutta jos jotakin tƤmƤ syksy on minulle nyt alkanut osoittaa, on se muistuttanut minua priorisoinnista. ElƤmƤssƤ on tehtƤvƤ vaikeita valintoja ja niinkuin itsestƤ tuntuu hyvƤltƤ.
Huh huijakkaa! TƤmƤ syksy tulevan vaihto-oppilaan silmin nƤyttƤƤ todella erilaiselta ja kiireiseltƤ, mutta ihanalta. Pikku hiljaa on alkanut kuulla ihmisten sanovan: "No mutta pian sinulla onkin jo lento edessƤ." No aijaa! Ihan hullua kuinka ollaan jo tƤssƤ pisteessƤ. Kai sitƤ pikku hiljaa pitƤisi alkaa ymmƤrtƤmƤƤn ettƤ ensi vuosi vietetƤƤn jossain ihan muualla.

ViimeisiƤ varmistuksia hoidetaan vielƤ oppilaskansiosta. Puhutaan jo nyt myƶhemmin syksyllƤ jƤrkƤttƤvistƤ tasotesteistƤ ja kevƤƤllƤ tarvittavista arvosanoista. TƤstƤ kaiksesta on tulossa mulle niin todellista, ettƤ silti tuntuu unelta! TƤƤ kuvaa varmasti parhaiten mun fiiliksiƤ juuri nyt. HerƤnnyt siihen ettƤ nyt pitƤƤ nauttia ja tehdƤ itselle tƤrkeitƤ juttuja.

TeidƤn myƶs ettƤ Gratefulness -haasteeni toinen osa on vielƤ julkaisematta: mutta se on tehty! Tahdoin ensin hieman kertoa taas vƤliin kuulumisiani ja updatetata vƤhƤn blogin tƤn hetkistƤ tilannetta.

Nauttikaa syksystƤ. Niin minƤkin aijon tehdƤ!

Janette

6 kommenttia:

  1. Oi vitsi, odotan mielenkiinnolla pƤivityksiƤ sun vaihtarivuodesta! x Itse kans opiskelen ja asustelen Lontoossa tƤllƤ hetkellƤ niin on kiva nƤhdƤ miten muilla sujuu samankaltaiset muutokset elƤmƤssƤ :) Liityin lukijaksi! :)

    http://nea-amalia.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  2. Ihana toi maisemakuva! Oot myƶs todella kaunis :)

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommenttisi piristi pƤivƤƤni <3 Suurkiitos!

      Poista
  3. Ihan mielettƶmƤn ihana toi ylin kuva! <3 Juurikin niin, kannattaa tehƤ just silleen ku susta tuntuu hyvƤltƤ - turha se on kirjottaa enkuksi(kin), jos koet miellyttƤvƤmmƤksi pelkƤn suomen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NƤin minƤkin ajattelin :) Kuva on meidƤn mƶkiltƤmme joka onkin minulle valtavan tƤrkeƤ paikka <3 Kiitos!

      Poista

© Janette Back, bannerin kuva: Pixabay. SisƤllƶn tarjoaa Blogger.