3/10: Ratkiriemukas kevätloma


Tästä lomasta on kyllä nautittu täysin rinnoin. Kaksi viikkoa ihania kelejä ja niin paljon hyvää seuraa.


Ihania yökyläilyjä tein niinkin monta kuin kolme. Ja kaikissa niin hauskaa. Leffoja, herkkuja, valvomista ja mahtavaa seuraa. Voiko parempaa edes pyytää? Paljon tuli myös kavereiden kanssa hengailtua. Lounasta, kirpparilla käymistä (ihan parasta, 8kpl vaatteita 11$ eli sellaset 7€!), rantailua ja oleskelua.


Tein ihan kunnon suursiivouksen mun huoneelle ja imuroin keittion, olkkarin ja eteisenkin tuossa ekana lauantaina. Tomutin, pölytin ja imuroin sellaiset kaksi tuntia putkeen ja pesin samalla pyykkiä. Oli ihanan tehokas aamu! On myös mukava palata kouluun kun tietää että kaikki on mallillaan ja seuraava näin tarkka ja systemaattinen suursiivous saa tulla vasta kesälomalla.

Ehkä toistaiseksi mieleenpainuvin kohtaaminen: Redback spider... Jepulis, justiinsa kun kirjotin että ei mitään myrkyllisiä ole löytynyt niin nyt löytyi. Kiva kohtaaminen oli tossa siis yhden Australian ja maailman myrkyllisimmistä hämähäkeistä. Janette sana moimoi ja harkitsi lentolipun ostoa takaisin Suomeen! XD Spottaa siis kuvista punaselkäinen hämähäkki...


Urheiltua on tullut myöskin ihan reippaasti. Muutama 45 minsan reipas kävelylenkki ja monta hyvää tanssihetkeä takahuoneessa. Se on ihan paras, mun musat tai tömistelyt ei häiritse ketään. Toisaalta ruokavalio kyllä valahti taas vähän käsistä. Herkuteltua on tullut ihan reippaasti, mutta eikös se välillä kuulukkin pistää elämä risaseks!


Tokan viikon tiistaina perhe vei mut Riverlandiin, mistä vanhemmat on kotoisin. Pääsin siis tapaamaan heidän perheitään. Oli aivan ihana reissu. Yövyttiin molemmilla isovanhemmilla ja en ole varmaan koskaan syönyt yhtä plajon kuin host-äitini Maryn äidillä... Vanhemmat on molemmat asuneet pitkään siellä, joten näin missä host-sisarukset on käyneet koulua, missä ovat aikaisemmin asuneet ja mitä mun host-eno omistaa...


Sain myös tavata Maryn kolme neljästä veljestä. Riverlandissa oli todella ihanaa ja paikkana se on hyvin erilainen kuin Copper Coast tai Wallaroo. Kelit suosivat sielläkin, aurinkoa ja lämpöä riitti ihan huolella.


Loman loppuhuipennukseksi minä, Mary ja host-sisko Gemma tehtiin tyttöjen reissu Adelaideen (vaikka mun snäppi väitti jotain aivan muuta) katsomaan Mamma Mia -musikaali.


Meno oli hyvä ja oli todella katsomisen arvoinen. Lopussa koko, siis kaikki katsojat yleisössä seisoivat, tanssivat, taputtivat ja lauloivat mukana mikä oli ihan huikeeta.

Tässä oli mun kevätloma tiivistettynä. Seitsemän viikkoa olis taas koulua tiedossa ja sen jälkeen "pitäis taas lomailla"... :D

Janette

Ei kommentteja:

© Janette Back, bannerin kuva: Pixabay. Sisällön tarjoaa Blogger.